Donaris 930 x 122

demolare

Pitești. E gata! Dispare un simbol! Să vină SF-ul de 100 de milioane €

Pitești. E gata! Dispare un simbol! Să vină SF-ul de 100 de milioane €

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

A început oficial demolarea stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

De astăzi, arena din Trivale începe să devină istorie. Va face loc noului proiect SF de aproximaitv 100 de milioane de euro.

După cum se vede în imagini, utilajele au început să își facă treaba:

 

Pitești. E gata! Dispare un simbol! Să vină SF-ul de 100 de milioane €

De demolarea stadionului se ocupă, după cum v-a prezentat ePitești, firma afaceristului Dragoș Mihăilescu – Hyatt Development 2011, în asociere cu Pro Fortuna Construct. Detalii, AICI.

Ulterior demolarii, pe același amplasament, va fi construită o nouă arenă, a cărei valoare se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro. Subiectul, pe larg, îl puteți (re)citi AICI.

Amintim că o ultimă reprezentanție pe „bătrânul” stadion „Dobrin” a avut loc duminică, pe 17 septembrie. Momentul a fost mai mult decât emoționant. Imagini și informații suplimentare, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Marius spune:

    Stadionul se dărâmă,asta se știa de 2 ani și marele club Fc. Argeş încă nu știe unde se vor antrena copii. Rușine domn primar ați distrus un brand care producea fotbaliști pe bandă. Ați distrus centrul de copii cu antrenori puși de primărie fără personalitate fără licențe. Vă interesează doar să sifonati banii publici în rest nimic pt copii și juniori. Rușine

  • Oktavian spune:

    succes am inteles ca treptat ct o tribuna apoi deja si restul ….

  • Cezar spune:

    Ce s-a gândit primăria sa recupereze de pe vechiul stadion? mă refer la ce s-ar mai putea folosi pe alte baze sportive ale municipiului. O parte din scaune, tabele, nocturna?

  • Cornel spune:

    Marius primăria a păstrat brandul nu l-a distrus cum afirmi tu..Mai citeste ,mai informeaza-te si abia apoi comentează.Daca nu prelua primăria bradul FCArges era de mult îngropat. Comentează atunci când cunosti bine problemă.

  • radoo spune:

    Bani aruncati….la ce echipa de 2 lei aveti….va trebuia stadion de 100 milioane? Cate spitale faceati cu banii astia?

  • George spune:

    Mariuse, daca nu era Gentea, tu nu aveai echipa de fotbal, ca sa ne intelegem. Dimpotriva. A, ca nu a adus el profesionisti pe partea tehnica, e partea a 2 a. Primaria a cumparat brandul si, apoi, ai avut si echipa in Liga 1 pentru 3 ani. Nu mai comentati aiurea fara sa va informati.

  • octy spune:

    George, eu sunt convins ca ai creierul spalat sau esti „frate” cu gentea…cum este posibil sa gandesti ca mai poate exista si performa intr-un fotbal profesionist o echipa sponsorizata de o primarie…numai la noi in tara si poate in alte tari foste comuniste se poate intampla asa ceva…o echipa „sponsorizata” de primarie nu poate „performa” decat intr-un „sens” si aici te las pe tine sa decizi in ce „sens”,pentru ca nu vreau sa scriu aici,in comentariu,”sensul”…noi aveam,in FC Arges, o echipa de „Champion League si nu stiu/am stiut eu ?…ca sa investim X milioane euro pentru un stadion…
    1-nenea primarul, pentru a ajuta cu adevarat FCArges ,trebuia sa gaseasca 2-3 sponsori puternici pentru preluarea echipei sau eventuel cumpararea brandului echipei FC Arges si de aici etc
    2-nenea primarul se pricepe la fotbal precum se pricepea Gica Petrescu,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, la box si atunci s-a apucat el sa schimbe sau sa propuna antrenori…???
    3-asta lipsea orasului un stadion nou ca in rest le are pe toate,strazi fara gropi,ghene de gunoi toalete publice,etc
    …sunt fan FCSB dar daca joaca FCArges cu FCSB am dorit/doresc/voi dori intotdeauna din tot sufletul sa fie meci nul pentru ca fac parte din generatia cand Dobrin,Radu II,Barbulescu,Cristian,Carstea …au facut istorie la FCArges

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3