930×122 CAPRA 5

budeasa

NICOLAE RACHIERU, PRIMARUL COMUNEI BUDEASA: „AM DEPUS EFORTURI CA TOȚI COPIII SĂ BENEFICIEZE DE CONDIȚII OPTIME DE STUDIU CU RESPECTAREA NORMELOR IMPUSE

Început de an școlar în siguranță în comuna Budeasa. Clasele i-au primit pe elevi cu respectarea tuturor condițiilor de igienă și distanțare cerute de normele în vigoare.
 „Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine în calitate de primar al comunei nostre. Ne aflăm la un nou început de an școlar, dar, de data aceasta, în condiții deosebite generate de efectele pandemiei.
Vreau să vă asigur că împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii, am lucrat neîncetat și am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu cu respectarea tuturor normelor impuse.
În centrul preocupărilor noastre va fi permanent copilul dumneavoastră, punând accent pe sănătatea lui și a tuturor celor implicați în actul educațional. Dumneavoastră, stimați profesori, învățători și educatori, aveți dificila, dar frumoasa misiune de a căuta soluțiile cele mai bune pentru a forma viitorii membri ai comunității noastre, iar acest lucru nu este posibil fără sprijinul părinților.
Vă doresc un an școlar cu sănătate și vă rugăm să ne fiți parteneri în tot ceea ce înseamnă siguranța și educația copiilor dumneavoastră, pentru că, doar împreună, vom reuși să parcurgem această perioadă dificilă„, este mesajul primarului Nicolae Mihail Rachieru (foto) la început de an școlar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90