930X122 MAIA

beneficii

Noi beneficii: Aceste persoane beneficiază

Noi beneficii: Aceste persoane beneficiază

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Comisia pentru învăţământ a Camerei Deputaţilor a decis la dezbaterea proiectului legii învăţământului superior că studenţii beneficiază de tarife reduse cu 75% la bazele sportive publice, dar şi la muzee, concerte, spectacole de teatru, operă, film, în limita bugetelor aprobate.

„Studenţii beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la muzee, concerte, spectacole de teatru, operă, film, la bazele sportive publice precum şi la alte manifestări culturale şi sportive organizate de instituţii publice, în limita bugetelor aprobate”, se arată în amendamentul adoptat.

Citiți și: Premieră pentru studenți! Cine beneficiază

Comisia a mai adoptat un amendament care prevede că fiecare instituţie de învăţământ superior instituie un sistem de aplicare şi monitorizare a respectării prevederilor Codului drepturilor şi obligaţiilor studentului.

Membrii Comisiei pentru învătământ au decis, de asemenea, printr-un amendament, că statul poate sprijini învăţământul superior particular şi confesional acreditat, iar „autorităţile publice locale pot oferi stimulente pentru anumite categorii de studenţi şi absolvenţi în vederea pregătirii specialiştilor pentru piaţa muncii, potrivit intereselor locale”.

Detalii, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3