930 x122 grota rece

drum expres

Noi investiții pe drumul expres Pitești – Craiova

Noi investiții pe drumul expres Pitești – Craiova

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, în calitate de autoritate contractantă, că a publicat în SEAP anunțul de concesionare pentru operarea de spații de servicii și de parcare aflate de-a lungul mai multor autostrăzi și drumuri naționale.

CNAIR informează astfel operatorii economici intersați cu privire la anunțul de concesionare cu numărul PC 1002551, pentru atribuirea prin licitație deschisă a unui număr de 12 contracte de concesiune, având drept obiect:

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

„Concesiune de servicii în vederea utilării/dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii / parcărilor de scurtă durată / parcărilor de lungă durată aflate pe autostrăzile din România, deschise traficului rutier, situate pe autostrăzile A3, A4, A10, DN65F VOS – VO Craiova, VO Satu Mare, VO Mihăilești, DEX Craiova – Pitești”.

Noi investiții pe drumul expres Pitești – Craiova

Concesiunile scoase la licitație pentru DEX Craiova – Pitești vor fi următoarele:

Spații pentru Servicii km 29+240 (stg./dr.) DEX Craiova – Pitești, Tronson 2, Lot 1;

Spații pentru Servicii km 55+300 (stg./dr.) DEX Craiova – Pitești, Tronson 2, Lot 2.

Durata contractelor de concesiune va fi cuprinsă între 17 și 40 de ani, iar data finalizării lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere al contractului.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 5.02.2024, ora 10.00.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3