930X122 MAIA

IJJ Argeș

Noi jandarmi în Argeș!

Începând din această săptămână, cinci tineri absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au ales să facă parte din echipa Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Citiți și: Scenariu extrem la Institutul Nuclear! Jandarmii au intervenit în forță

IJJ Argeș transmite: 

Citiți și: Jandarmii împânzesc județul. Ce se întâmplă în Argeș

„Entuziasmul și încrederea îi caracterizează, aceștia fiind dornici să învețe, iar perseverența, disciplina și responsabilitatea sunt doar unele dintre calitățile care i-au purtat spre o carieră militară.

În perioada următoare, colegii noștri își vor desfășura activitatea în structurile de pază, unde vor efectua misiuni specifice alături de jandarmi cu experiență, cu ajutorul cărora își vor perfecționa pregătirea profesionala.

Comanda inspectoratului le-a urat bun venit și succes în cariera militară, asigurându-i de tot sprijinul necesar în drumul profesional pe care și l-au ales!

Succes în activitate!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90