930 x122 grota rece

profesori

Noi vești bune pentru profesori!

Noi vești bune pentru profesori!

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Potrivit dcnews.ro, în aprilie se plătesc diferenţele salariale pentru cadrelele didactice din perioada 2017-2021.

Este vorba despre aplicarea prevederilor ordonanței de urgență nr. 48 din 14 aprilie 2022. Concret, profesorii vor lua în această lună 10% din valoarea diferențelor salariale.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Tot în această lună se plătesc și sentințe, acolo unde mai sunt de plătit, și dobânzi, unde este cazul, potrivit acelorași surse.

Amintim că salariile cadrelor didactice și angajaților din învățământ vor fi plătite pe 11 aprilie, în avans.

Detalii, AICI 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Cristina spune:

    Dar la care „profesori” se face referire? Pre-universitari, universitari? Toți? Doar unii? Foarte derutant, la fel ca majoritatea titlurilor!

  • Constatare spune:

    Legea Ligiei Deca prevede doar stare de bine a elevilor. Mai lipsește doar precizarea cu ce ar trebui să le oferim ca să se simtă bine.

  • BOLOVAN spune:

    Pompați bani cu nemiluita în educație, în special în buzunarele profesorilor, că de ,ei bugetarii au mai rămas în țară, însă cheia se găsește, așa cum filozofati voi, la elev.
    Dați burse de studiu de 1000 de lei și de merit de 2000 de lei și să vedeți atunci performanta în educație nu cu programul vostru de PNRAS care nu face altceva decât să mai pompeze câteva zeci de milioane de euro în dotările scolilor și în salariile profesorilor , degeaba îi faci condiții de calitate la școală elevului că tot nu ai cu cine lucra.In concluzie stimulează elevul financiar, nu cu vorbe și materiale școlare.
    Nu vedeți că nu tine cu psihologia voastră de 2 lei, e departe șaua de cal.

  • Dascalu spune:

    Bună seara este normal sa se mărească salariile profesorilor dar și cadrelor ne didactice ca și noi suporta tot ce fac acei copii am bine sau nu educați și avem un salariu se 2000 de lei în care este inclusa și hrana .Domnilor puteți trai în România la ora asta cu 2000 de lei aștept și eu un raspuns

  • Goe spune:

    BOLOVAN, datorită profesorilor aveți alte profesii. Oamenii și-au câștigat dreptul la un salariu mai bun in instanță, iar Iohannis, cu România lui educata cu tot, nu respectă hotărârea judecătorească. Asta ar trebui sa va preocupe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90