Donaris 930 x 122

dacia

Noile Sandero și Logan, maşini de două stele la capitolul siguranţă

Dacia Sandero și Logan, generația III, au primit doar 2 stele la testele EuroNCAP

Citiți și: Dacia a anunţat rezultatele vânzărilor pe 2021

Acestea au fost testate de cunoscuta organizație EuroNCAP, în cadrul celor mai dure teste din istoria acestei instituții, iar rezultatul este unul care nu poate decât să nemulțumească reprezentanții companiei, anunță Profit.ro.

Cel mai recent pachet de teste al celor de la EuroNCAP a cuprins modelele românești Dacia Sandero și Logan, care au primit numai 2 stele. Alături de acestea au mai fost testate Skoda Enyaq iV și VW ID.4 (electrice), care au primit 5 stele.

Citiți și: Ce profit are Dacia

Modelele românești au fost puternic declasate din cauza absenței unor sisteme de asistență de siguranță, care astăzi sunt prezente pe aproape orice model de serie din Europa. Rezultatele testelor de siguranță care au fost realizate cu noul Sandero Stepway și care se aplică și la Logan au condus la scoruri de 4 stele pentru pasagerii adulți (pe scaunele din față) și pentru copii (scaunele din spate), 3 stele pentru protecția pietonilor și bicicliștilor, precum și 2 stele pentru sistemele de asistență.

Ca urmare, scorul cel mai slab acordat este cel obținut la cea mai slabă categorie, conform noilor protocoale EuroNCAP.

Mai multe detalii, AICI

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441