New Profesional Consult 930 x 122

bere

NU ARUNCAŢI CUTIILE DE BERE! IATĂ CE PUTEŢI OBŢINE DIN ELE!

Românii beau multă bere, consumul anual fiind, conform statisticilor, de 234 de beri de persoană.

Potrivit datelor furnizate de FinanceOnline.com, România ocupă locul 10 la nivel mondial din punct de vedere al numărului de sticle de bere consumate.

Citiți și: Această băutură te poate lăsa fără permis! Capcane neașteptate

Cele mai multe persoane aruncă la coş cutiile şi sticelele după ce beau berea, dar sunt şi excepţii. Prin reciclarea unei doze de bere putem obţine… un trandafir.

Şi este doar un simplu exemplu dat de Aurora Brebuleţ, profesoară de istorie şi cultură civică despre care am mai relatat în urmă cu ceva vreme (află mai multe amănunte accesând link-ul http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ea-este-profesoara-din-pitesti-care-face-minuni-cu-hartia-vezi-galerie-foto/).
Aurora Brebuleţ ne demonstrează cum poate, cu uşurinţă, să transforme cutia de bere într-o adevărată operă de artă. În alte ţări, sute de cetăţeni adună dozele de bere de pe stradă şi le vând apoi colecţionarilor. România reciclează doar aproximativ 30% din dozele de aluminiu.

Citiți și: PITEȘTEAN AMENDAT PENTRU O BERE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90