NOR CURIER 930X122

bere

NAVETE CU BERE PE ȘOSEA! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ARGEȘ

Azi după-amiază, începând din jurul orei 16:30, traficul rutier a fost perturbat pe drumul național 73 Pitești – Câmpulung Muscel la kilometrul 5, în comuna argeșeană Mărăcineni, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Circulația auto s-a desfășurat anevoios, pe o singură bandă, alternativ. Motivul? Dintr-un TIR au căzut pe carosabil mai multe navete cu sticle cu bere, încărcătura nefiind asigurată corespunzător, potrivit sursei citate.

Amintim că joi, 19 mai 2016, un TIR încărcat cu porci vii s-a răsturnat pe drumul național 65 Pitești – Slatina, la ieșirea de pe autostrada A 1 București – Pitești, în comuna argeșeană Bradu. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-tir-incarcat-cu-porci-s-a-rasturnat-galerie-video-si-foto-de-la-accident/. (Foto Arhivă: lugojinfo.ro)  

Citiți și: Accident grav, frontal, cu un mastodont, lângă Pitești! Un BMW, praf!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90