930 x122 grota rece

balea lac

VIDEO LA ÎNĂLȚIME! IATĂ RECLAMA LA BERE FILMATĂ DE VAN DAMME LA BÂLEA LAC!

În luna martie a acestui an Jean Claude Van Damme a filmat o reclamă la un sortiment de bere la doi pași de județul Argeș. Celebrul actor a filmat în munții Făgăraș, la Bâlea Lac, la o altitudine de peste 2.000 de metri, în județul Sibiu, la granița cu Argeșul. Echipamentele necesare pentru filmare au fost aduse cu telecabinele, care au făcut în acest scop mai multe drumuri.

Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

Ajuns la Bâlea Lac cu elicopterul, Jean Claude Van Damme a îmbinat atunci utilul cu plăcutul. A filmat, dar a făcut și câteva ture pe zăpadă cu un snowmobil și s-a fotografiat cu turiștii aflați în zonă.

Recent producătorul respectivului sortiment de bere a postat pe YouTube reclama filmată la Bâlea Lac de Jean Claude Van Damme. Vă invităm și pe dumneavoastră să urmăriți reclama, care durează un minut. (Foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Berea consumată pe caniculă, pericol pentru sănătate!

http://www.youtube.com/watch?v=4tJIe-OazUc

 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3