NOR CURIER 930X122

ion mînzînă

O nouă centură ocolitoare în Argeș

O nouă centură ocolitoare în Argeș

Citiți și: Peste 1.000 de locuri de muncă vacante în Pitești. Oportunități de angajare!

Comunicat de presă PSD Argeș

Ion Mînzînă: Pas important pentru construcția Centurii Ocolitoare a Orașului Regal!

Citiți și: Investiție majoră de 77 mil. € pentru transformarea unui drum!

Veștile bune privind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere din Argeș continuă!

Astfel, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a depus cererea de finanțare pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic pentru Centura Ocolitoare a municipiului Curtea de Argeș.

Investiția este finanțată cu fonduri europene nerambursabile și cofinanțată de la bugetul național și local.

”Am lucrat și lucrăm în echipă, iar rezultatele se văd. Demersul CNAIR este un nou pas important pentru construcția Centurii Ocolitoare a Orașului Regal!

Îl felicit pe primarul Constantin Panțurescu pentru eforturile făcute! Această Centură și autostrada Pitești – Sibiu vor reda orașului Curtea de Argeș locul pe care îl merită o fostă capitală a Țării Românești.

O nouă centură ocolitoare în Argeș

Avem un parteneriat solid cu Ministerul Transporturilor, condus de către social-democratul Sorin Grindeanu, iar asta înseamnă investiții foarte mari în infrastructura județului!

Obiectivul nostru principal este dezvoltarea infrastructurii de transport care să faciliteze mobilitatea și dezvoltarea economică a Argeșului”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Valoarea totală a proiectului este de 2.914.999 de lei.

Foto principal: Descriptiv/ News Allert

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

 • Laurențiu spune:

  culmea, tocmai acum înaintea alegerilor?!

 • Mii Shu spune:

  Oricum nu era nimic de vazut in Pitesti . Locuri de munca ….. Facultate ce pregateste vanzatori si personal pentru functii de baza . Pe langa permise , acum si diplome.

 • Dan spune:

  toate ar fi fost demult realizate , fără voi psd-iștilor ! Nu vă e rușine ,mai și trâmbițat!!!

 • Oncioiu spune:

  Ce tot îl lăudați pe Panțurescu? Îl intereseaza că traficul orașuuil e paralizat de șicane de cauciuc din 30 în 30 de metri ? Nicăieri nu există așa ceva. Bătaie de joc…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90