Donaris 930 x 122

asigurari

O nouă firmă va vinde polițe RCA în România

După ce piața din România a fost zguduită în ultimul an de două falimente de răsunet, iată că o nouă companie își face loc pe piața locală.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Astfel, după ce de pe piață au ieșit City Insurance și Euroins, o nouă firmă privată se află în a doua fază de autorizare la ASF și poate începe activitatea în vară dacă nu vor apărea probleme, anunță Profit.ro.

Concret, Sacha Dragic, fondatorul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, va înființa, prin vehiculul său de investiții, D Craig Holding, o companie care va activa pe zona asigurărilor generale, inclusiv pe segmentul polițelor obligatorii RCA.

Citiți și: Se schimbă regulile RCA! Ce șoferi plătesc mai puțin

În proiect, denumit SuprAsig, au fost cooptați Theodor Alexandrescu, fost șef al AIG Life România și MetLife, și Mihai Coca-Cozma, fost director operațional la AIG Life România și fost director general al Metropolitan Life Pensii.

Primul aviz din partea ASF a fost obținut la finele anului trecut.

Detalii, AICI .

Foto descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Paul spune:

    După cum își fac treaba organele statului care ar trebui periodic sa faca verificări la firmele asiguratoare, nu mai am incredere in nici o firmă, poate ea să fie și de stat. Cum sa ai incredere când toti fură?. Si te lasă pe tine ca asigurat și cu banii dati pe asigurare și fără asigurare. Adică plătim ca prosti pentru un serviciu care e obligatoriu pentru șoferi, dar când ai probleme te trezesti ca cel care asigura e în faliment. De unde naiba ii găsiți pe ăștia?. Exact ca si cu rovinieta. Plătești dar drumurile sunt varză. Pentru ce mai plătim?. Tara de hoti si derbedei asta suntem.

  • Emil Gârleanu spune:

    Ce dă bani are ăstaaaa!

  • Gigel spune:

    Să fie ,,Seroși ”’ indiferent cine ar intra pe piața de asigurări vă REZISTA atît cît va da ,,,DARUL ”’ cînd va începe să mîrîe va da faliment . Dacă nu era cu dar se băga o instituție de stat precum vehiculatul CEC , sau POȘTA , Eeee ; de la ăștia ciuciu ,,,DAR”’ așa că bagă jocurile de noroc . Măcar săi bage în seamă : NU pentru mult timp .

  • Zavoianu Radu spune:

    După 5 sau 6 ani de activitate, bineînțeles ca va da o TEAPA ….

  • Piata spune:

    asigurarilor, este noul Caritas, indrumat de guvern.

  • ion spune:

    🫢o firmă de pariuri!?? numele spune ca mult mai josnică decat toate la un loc(euroins,;city insurance;astra;carpatica) care au țepuit soferii prin declararea falimentului,asta vor face si astia,vor lasa pretul mai jos ca milogii sa cumpere,si dupa un timp,FALIMENT
    Sincer hai sa nu mai fim prosti si idioti milogi pt cativa lei ,sa nu mai platim RCA la firme de 2 lei,gânditi-va ca zilele astea va loveste unu cu RCA la EUROINS!??? nu iti vei vedea bani sa repari masina ,sa optam pt cei veci si seriosi, ALLIANZ ; OMNIASIG ;ASIROM ;Generali; Groupama. de noi depinde daca il lasam pe asta cu casa de pariuri sa ne fure,hai sa nu facem RCA la el

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3