930 x122 grota rece

investitie

O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Investițiile derulate de Consiliul Județean Argeș la Spitalul Județean de Urgență Pitești sunt pe ultima sută de metri.

Astăzi, vicepreședintele Marius Nicolaescu a efectuat o vizită de lucru pe șantierele care vizează cele două investiții pe fonduri europene:

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

– extinderea Ambulatoriului de Specialitate.

-extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe.

„Pe lângă aceste două investiții majore, tot aproape de finalizare se află și construcția noului corp P+4.

Este realizată exclusiv din bugetul Consiliului Județean Argeș.

<<Spitalul Județean de Urgență Pitești va avea, începând de anul acesta, noi corpuri.

Este vorba despre un corp nou P+4 și despre extinderea Ambulatoriului de Specialitate și extinderea Urgențelor, cele două fiind investiții din fonduri europene.

La extinderea Ambulatoriului de Specialitate vor fi deschise 12 cabinete medicale. Vor fi moderne, cu toate dotările și utilitățile necesare.

Aici stadiul execuției este la 85% și ne dorim ca până la jumătatea anului să recepționăm și acest ultim obiectiv.

O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Construcția a fost făcută într-un timp record dacă luăm în calcul că lucrările au început anul trecut.

La cel de-al doilea proiect pe fonduri europene, extinderea CPU, lucrările sunt aproape de finalizare. După cum vedeți, deja a fost instalată o parte din aparatura de specialitate, pentru că proiectul prevede nu doar extinderea, ci și dotarea.

Cred că cel mai important aparat este acest Computer Tomograf care va fi destinat pacienților care sosesc la Urgențe.

Astfel că, pe lângă faptul că vom putea crește fluxul de pacienți, vom putea scădea și timpul de așteptare pentru un diagnostic din simplul motiv că pacienții de aici, de la CPU, nu vor mai trebui să aștepte accesul la aparatul din cealaltă aripă a spitalului.

De asemenea, prin acest proiect am urmărit și creșterea numărului de paturi la Primiri Urgențe cu 15 paturi>> – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.”

Foto și info: CJ Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Predescu mircea spune:

    Felicitări tuturor ce au făcut posibil acest fapt. Cu oameni ca dvs. România nu va pierii. Anul trecut am beneficiat de serviciile Secției Cardiologie ,acolo unde și asistentele au facultate. Și nu le a fost ușor la aproape 80 ani ai mei.
    Cu respect,

  • Dana spune:

    sunt deacord cu d-neavoastra dar posturile le ocupa doar cei cu relații sau neamuri , rude ale angajaților, un om cinstit și corect nu are nici o șansă de angajare fără mii de euro șpagă , păcat ca un om cinstit muncește în credință și nu îl baga nimeni în seama !

  • Dumitrescu Denisa spune:

    Dar lifturile acelea jalnice și vechi când se vor schima ???Funcționează 2 lifturi din 6 la ditamai spitalul . Aștepți câte 20 de minute sa te poți duce unde ai nevoie ,și mai nou blancardierii urca targile pe scări ca nu mai au răbdare sa stea sa aștepte câte 20 de minute ca mai sunt și alte urgente.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90