Donaris 930 x 122

crima

Oficial! Detalii înfiorătoare despre crima care a îngrozit Piteștiul

Oficial! Detalii înfiorătoare despre crima care a îngrozit Piteștiul

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Ies la iveală informații șocante despre cazul adolescentului de 16 ani care și-ar fi ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul nu ar fi murit pe loc. A fost lăsat să agonizeze de propriul său fiu.

Potrivit prim-procurorului Laurențiu Palaghia (foto interior) de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în urma anchetei s-a stabilit că teribila crimă  a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Tânărul de 16 ani a stat câteva zile cu cadavrul în casă. I-ar fi spus mamei sale că ar fi avut loc o altercație între el și tatăl său, motiv pentru care femeia și-a pus semne de întrebare, a mers la fața locului și a alertat autoritățile. Se pare că adolescentul consuma droguri, fapt pentru care între el și părinți existau adesea discuții în contradictoriu.

Corpul bărbatului a rămas în bucătăria open space, iar în casă au avut loc petreceri „fără ca ceilalți participanți la petrecere să știe de prezența cadavrului în locuință (…) „Cadavrul nu era vizibil. Așa cum a fost găsit la cercetarea la fața locului (…) acesta rămăsese sub un teanc de obiecte textile și alte obiecte ușoare de prin locuință. Prezența cadavrului a fost cumva mascată prin alte obiecte care au fost așezate deasupra lui”, precizează prim-procurorul Laurențiu Palaghia

Adolescentul, elev la un liceu din Pitești, a fost reținut aseară, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore. Astăzi urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunere de luare față de acesa a măsurii arestării preventive.

Amănunte despre subiect puteți citi și AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90