NOR CURIER 930X122

alimente

Oficial. Este posibil să asistăm la scumpiri şi la probleme cu aprovizionarea

Klaus Iohannis a făcut o declaraţie menită să inducă un sentiment de siguranţă în ceea ce priveşte conflictul militar de lângă ţara noastră, însă cu privire la partea financiară scenariul este departe de a fi unul liniştitor.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

Potrivit preşedintelui, citat de antena3.ro, „România are o situație bună în ce privește agricultura și credem că nu vor fi probleme, însă este posibil ca sancțiunile pe care le-am hotărât şi de care intenţionăm să ne ţinem să producă mișcări și la prețuri la alimente”.

Pe scurt, se scumpeşte mâncarea.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Mai mult decât atât, sunt luate în calcul şi probleme cu aprovizionarea. Aşadar, ceea ce la mijlocul lunii martie părea o „psihoză” nejustificată, iată că acum începe să se contureze ca o situaţie care va deveni una reală.

Totuşi, aceste probleme ţin de domeniul agriculturii, mai cu seamă de producţia de grâu. Ceea ce înseamnă că vom mânca mai puţină pâine şi făinoase – un lucru bun!

(Foto: descriptiv)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90