930×122 POSADA 5

abaav

OFICIAL: PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU POATE FI REDESCHIS

Oficial: Podul de la barajul Prundu poate fi redeschis. În luna iunie a acestui an, circulația rutieră pe podul barajului Prundu din Pitești a fost închisă pentru lucrări de reparațiI (amănunte, AICI). Ulterior, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV) a anunțat că, pentru siguranță, și accesul pietonilor este interzis.

Citiți și: Pitești: Scandal în Prundu. A intervenit Poliția

Lucrările ar fi urmat să se desfășoare pe durata a 7 luni, preciza la momentul respectiv ABAAV.

ePitești a cerut astăzi lămuriri cu privire la stadiul lucrărilor și a întrebat când va fi reluată circulația în condiții normale pe podul barajului din Prundu.

Citiți și: Un pod important din Pitești va fi reabilitat

”Lucrările de reparație la podul barajului Pitești (Prundu) s-au desfășurat conform graficului și sunt aproape finalizate. Din cauza condițiilor meteo nu se pot efectua și ultimele asfaltări, acestea fiind amânate până când starea vremii se va îmbunătăți, însă acest lucru permite reluarea circulației pe pod.

Conform acordului dintre firma constructoare și Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea, începând din data de 21 noiembrie (n.r. – 2018) podul poate fi redeschis pentru circulație”, este răspunsul oficial pe care Biroul de presă al ABAAV ni-l comunică.

Sursa citată precizează că lucrările efectuate la podul barajului au vizat ”realizarea unei noi suprastructuri, execuția unei plăci de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului, dar și lucrări la infrastructura construcției.

Obiectivul a fost predat constructorului în luna iunie, termenul de finalizare a lucrărilor fiind șapte luni de la începere (sfârșitul lunii decembrie)”. (Sublinierile aparțin redacției)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3