New Profesional Consult 930 x 122

abaav

OFICIAL: PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU POATE FI REDESCHIS

Oficial: Podul de la barajul Prundu poate fi redeschis. În luna iunie a acestui an, circulația rutieră pe podul barajului Prundu din Pitești a fost închisă pentru lucrări de reparațiI (amănunte, AICI). Ulterior, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV) a anunțat că, pentru siguranță, și accesul pietonilor este interzis.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Lucrările ar fi urmat să se desfășoare pe durata a 7 luni, preciza la momentul respectiv ABAAV.

ePitești a cerut astăzi lămuriri cu privire la stadiul lucrărilor și a întrebat când va fi reluată circulația în condiții normale pe podul barajului din Prundu.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

”Lucrările de reparație la podul barajului Pitești (Prundu) s-au desfășurat conform graficului și sunt aproape finalizate. Din cauza condițiilor meteo nu se pot efectua și ultimele asfaltări, acestea fiind amânate până când starea vremii se va îmbunătăți, însă acest lucru permite reluarea circulației pe pod.

Conform acordului dintre firma constructoare și Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea, începând din data de 21 noiembrie (n.r. – 2018) podul poate fi redeschis pentru circulație”, este răspunsul oficial pe care Biroul de presă al ABAAV ni-l comunică.

Sursa citată precizează că lucrările efectuate la podul barajului au vizat ”realizarea unei noi suprastructuri, execuția unei plăci de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului, dar și lucrări la infrastructura construcției.

Obiectivul a fost predat constructorului în luna iunie, termenul de finalizare a lucrărilor fiind șapte luni de la începere (sfârșitul lunii decembrie)”. (Sublinierile aparțin redacției)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90