EcoMoto 930×122

drumuri

Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu sunt înregistrate evenimente rutiere majore pe drumuri naționale sau autostrăzi.

Pe arterele rutiere principale, printre care și A1 București-Pitești sau DN 7 Pitești-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în capitală, pe autostrada A1 București-Pitești.

Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa diferite tipuri de lucrări în județul Vâlcea, după cum urmează:

DN 7, km. 162+000 – 167+500 metri, pe raza localităților Milcoiu – Budești, se lucrează la aplicare marcaje rutiere, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră este îngreunată pe ambele sensuri, în zona utilajului care aplică marcaje.

– DN 7, km. 167+500 – 169+500 metri, pe raza localității Budești, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

– DN 7, km. 198+600 – 199+200 metri, pe raza localității Călimănești, se lucrează la curățire în urma ranguirii, între orele 08:00 – 16:00. Traficul se desfășoară în mod similar.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză adaptată condițiilor de trafic și drum, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, să ruleze cu prudenţă sporită şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de mers.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90