Donaris 930 x 122

obligaţie

Oficial! RAR-ul, lovitură puternică, de azi, pentru toți șoferii

Oficial! RAR-ul, lovitură puternică, de azi, pentru toți șoferii

Citiți și: Șoferi, mare atenție! Pe aceste drumuri sunt probleme serioase!

De astăzi, Registrul Auto Român introduce o nouă regulă referitoare la redobândirea certificatului de înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului și înlocuirea cărții de identitate a vehiculului.

Pentru a beneficia de aceste servicii, este obligatorie o programare prealabilă.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

„Vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate vor necesita programare prealabilă.

Prin urmare, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare.

Oficial! RAR-ul, lovitură puternică, de azi, pentru toți șoferii

Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”, se arată în comunicatului de presă al instituției.

Măsura este valabilă pentru toate reprezentanțele RAR din țară.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Tampiteanu spune:

    Ce rahat de lovitura e asta? asa a fost mereu…Pfff
    Cred ca ma apuc de citit alt ziar…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90