NOR CURIER 930X122

nasteri

Opt familii din Argeș, mai bogate de Paște

Opt familii din Argeș s-au îmbogățit de Paște. Șapte băieței și o fetiță au venit pe lume la Spitalul Județean de Urgență din Pitești în primele două zile de Paște, duminică și luni.

Citiți și: Anunț important privind sărbătorile pascale!

Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență din Pitești, transmite:

A fost dublă sărbătoare pentru opt familii din Argeș! Vorbim despre acelea care, de Paște, s-au mărit cu câte un membru.

Citiți și: Vremea de Paște: temperaturi incredibile! ANM a publicat prognoza

Opt femei au devenit mame, de Paște, la Pitești. O fetiță și șapte băieței s-au născut, în cele două zile sfinte, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență (SJU).

Duminică, la ora 15:00, a fost înregistrată nașterea primului băiețel. La 55 de minute distanță l-a urmat un altul, iar la 17:45 s-a născut al treilea. În aceeași zi, la 19:00, a venit pe lume și o fetiță. Luni, au ajuns în grija cadrelor medicale alți patru bebeluși, toți băieței. Nașterile, toate prin cezariană, au decurs fără complicații. Astfel, toți copiii născuți de Paște sunt sănătoși și vor ajunge acasă, alături de mamele lor, în această săptămână.

O fetiță și un băiețel s-au născut, anul trecut, în prima și a doua zi de Paște, la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Sursă foto principal: clubulbebelusilor.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90