EcoMoto 930×122

Arges

prefectura11

EXCLUSIV! PANDELICĂ REACŢIONEAZĂ LA ZVONUL CĂ VA FI PREFECT!

Astăzi a apărut zvonul potrivit căreia funcţia de prefect al judeţului Argeş, după ce va fi demis Cristian Soare (care provine din PNL), ar urma să fie ocupată de Bogdan Pandelică, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi fost consilier local al municipiului Piteşti.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Contactat de ePitesti, Bogdan Pandelică (PSD) a declarat: „Am auzit şi eu că se vorbeşte de mine că voi fi prefect. Nu ştiu nimic de aşa ceva. Nu am discutat cu nimeni despre o asemenea funcţie şi nici nu mă interesează funcţia respectivă!”.

Dacă nu cumva este vorba de o declaraţie… diplomatică, putem spune, așadar, că „lupta” pentru ocuparea funcţiei de prefect al Argeşului rămâne deschisă. Amintim celelalte nume vehiculate până acum la bursa zvonurilor în ceea ce privește ocuparea postului de prefect de Argeș după probabila înlocuire a lui Cristian Soare: Mihai Oprescu (PSD), Marcel Proca (PSD), Ion Mînzînă (PSD) și Ion Cornel Lazăr (PC). (Foto Arhivă: Prefectura Argeș)

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90