New Profesional Consult 930 x 122

campulung

PANICĂ ÎN CÂMPULUNG: EXPLOZIE LA BLOC, BĂRBAT RĂNIT

Panică în Câmpulung. Explozie la bloc, bărbat rănit. O explozie s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7.00, la o garsonieră de la scara B a blocului 17 situat pe strada Emil Gârleanu din municipiul Câmpulung.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, explozia nu a fost urmată de incendiu. Proprietarul, un bărbat de 33 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe mâini și față.

De asemenea, potrrivit sursei citate, ”au fost smulse geamurile și ușa garsonierei, fiind afectate și ușile altor 5 garsoniere.”

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Blocul de 4 etaje în care a avut loc explozia nu este racordat la rețeaua publică de distribuție a gazelor.

La fața locului au intervenit o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Cauza procederii exploziei urmează să fie stabilită. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3