NOR CURIER 930X122

dacia mioveni

Partidă decisivă pentru handbalistele din Mioveni! Suporterii sunt așteptați la Sala Sporturilor!

De 1 mai, meciul Dacia Mioveni – CSM Slatina aduce sărbătoarea muncii în handbal, la Sala Sporturilor Mioveni!

Citiți și: Exclusiv. S-a decis! Cu cât cresc salariile pentru toți angajații Uzinei Dacia Mioveni

Întâlnirea etapei XXIII din Liga Florilor, Dacia Mioveni – CSM Slatina, se anunță un meci cu scântei între cele două echipe, care se vor lupta pentru șansa lor de a rămâne în selecta competiție a handbalului românesc, singurul sport de echipă românesc care reușește să fie constant în topul european.

Interesul pentru acest joc este foarte mare și oferă o alternativă excelentă de a petrece seara zilei libere de luni, într-o atmosferă incendiară, la sala Sporturilor Mioveni.

Citiți și: FETE DE AUR. CAMPIOANELE MIOVENIULUI, CAMPIOANELE ȚĂRII

În plus, a devenit deja o tradiție organizarea unei tombole cu premii extrem de atractive pentru copii și elevi: bijuteria ”mingea din aur” oferită de Primera Jewellery, gadgeturi la modă oferite de companiile argeșene Pentarom, Dolotrans Olimp, Bluart, premii dulci de la Zaris Mărăcineni și Cofetăria Picadilly din Mioveni și voucher de cumpărături de la Andra Ramiss – florărie și decorațiuni.

CS Dacia Mioveni 2012 oferă la tombolă tricouri cu semnăturile handalistelor.

În meciul tur, disputat la Slatina, Dacia Mioveni a câștigat cu 18-22 și trebuie să câștige din nou acasă, pentru a-și asigura un loc la barajul de menținere, după ce în etapa precedentă CSM Slatina a câștigat pe teren propriu cu HC Zalău.

În acest context, cu patru etape înainte de finalul Campionatului sunt trei echipe care se bat pentru două locuri la barajul de menținere: Dacia Mioveni (16p), CSM Slatina(15p) și HC Zalău(14p).

Ținând cont că Zalăul lui Gheorghe Tadici va avea oponenți mai convenabili în etapele ce urmează, e de așteptat să fie echipa care va lua cele mai multe puncte. În acest context, Dacia Mioveni – CSM Slatina devine un meci de 6 puncte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90