930×122 CAPRA 5

dacia mioveni

16 MEDALII PENTRU KARATIȘTII DIN MIOVENI

Sportivii secţiei de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012 au participat în weekend, în Târgul Secuiesc, la Cupa României WSF. Clubul a fost reprezentat de 7 sportivi, elevi ai profesorului Sebastian Ene. Karatiştii argeşeni au obținut nu mai puțin de 16 medalii, dintre care 9 de aur, 5 de argint și 2 de bronz.

Citiți și: Exclusiv. S-a decis! Cu cât cresc salariile pentru toți angajații Uzinei Dacia Mioveni

Potrivit clubului, medaliații sunt următorii:

Raris Floricică – locul I la kata

Citiți și: MECI DE FOC LA SALA SPORTURILOR TRIVALE

Dumitra David – locul I la kumite shobu ippon, locul II la kata şi locul II la kumite WKF

Leonard Vlad – locul II la kumite WKF

Ștefan Stanciu – locul III la kumite WKF

Cătălin Georgescu – locul I și locul II la kumite WKF

Laurențiu Catrinescu – locul I la kumite WKF și locul III la kumite shobu ippon

Radu Ionescu – locul I la kumite shobu ippon şi locul II la kumite WKF.

De asemenea, echipa de minicadeţi, formată din Cătălin Georgescu şi Laurențiu Catrinescu, și cea de copii III, formată din Dumitra David, Ștefan Stanciu şi Leonard Vlad, au câştigat medaliile de aur la kumite-echipe.

„Mă mândresc atât eu, cât şi conducerea clubului cu aceşti sportivi, care au rezultate foarte bune la toate competiţiile la care participăm. Ţin să mulţumesc conducerii clubului şi autorităţilor locale pentru că au asigurat această deplasare şi cu siguranţă vom încerca ca şi de acum înainte să obţinem rezultate pe măsură.”, declară antrenorul Sebastian Ene.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90