Eurial 930 x 122

pană de curent

Penele de curent din Piteşti afectează şi distribuţia apei potabile

Mai multe persoane ne-au semnalat în acest sfârşit de săptămână probleme cu furnizarea de curent electric în Piteşti, fapt confirmat în urmă cu puţin timp şi de alţi furnizori de servicii ale căror echipamente sunt afectate din această cauză.

Citiți și: Pitești. Pană de curent în mai multe zone!

„Anunţaţi de penele de curent, că de 3 zile se oprește – se pornește de câte 3-4 ori pe zi, electrocasnicele se strică, becurile se ard. Nu înţeleg de fac aşa”, ne-a semnalat la redacţie Bogdan P., unul dintre utilizatorii afectaţi.

Şi Apă Canal 2000 SA anunţă că a fost nevoită să intervină de urgenţă la staţiile de pompare, în urma penelor de curent.

Citiți și: Video/Pitești: Case lăsate în beznă de „meseriașii” de la Distribuție Oltenia

„S-a intervenit inclusiv astăzi, 24.01.2021, după ce stațiile de pompare Smeura și Războieni au rămas fără energie electrică din cauza unor avarii apărute la furnizorul de electricitate. Din cauza lipsei de alimentare cu energie, stațiile de pompare au fost oprite parţial sau integral, fiind afectați utilizatorii din zonă.

Echipele Apă Canal 2000 SA au intervenit, atât în teren, cât și din Dispecerat, prin manevre și acțiuni specifice pentru diminuarea, pe cât posibil, a efectelor căderii de tensiune.

Ca urmare a acestei căderi de tensiune și a șocului hidraulic, există posibilitatea ca furnizarea apei să fie întreruptă sau ca presiunea să fie scăzută”, a transmis Apă Canal.

555×222  MAIA
570×90 MAIA