New Profesional Consult 930 x 122

mascati

PERCHEZIȚII CU „MASCAȚI” ÎN PITEȘTI ȘI TREI COMUNE

La aceată oră, polițiști din județul Dâmbovița, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Descinderile au loc în municipiul Pitești și comunele Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenției”.

11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precizează Poliția Română.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90