930×122 CUMPANA 5

bolid de lux

Percheziții în Argeș. Bolid Mercedes, de zeci de mii de euro, confiscat

Percheziții în Argeș. Bolid Mercedes, de zeci de mii de euro, confiscat

Citiți și: Argeș. O tânără șoferiță i-a dat gata pe polițiști!

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în declarații, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, și au efectuat două percheziții domiciliare, în baza autorizărilor din partea instanței, la locuințele a două persoane.

În urma perchezițiilor s-a stabilit că, în cursul anului 2022, un bărbat de 53 de ani, ar fi amanetat un autovehicul, obținând suma de 20.000 de euro.

Citiți și: Argeș: Percheziții! Mascații i-au luat pe sus!

Ulterior, cel în cauză ar fi convins reprezentantul societății de amanet să utilizeze în continuare autovehiculul, împrejurare în care ulterior ar fi declarat în fals pierderea documentelor aferente autovehiculului, obținând duplicate de la autoritatea competentă, în baza cărora a înmatriculat în altă țară autoturismul în cauză”, precizează Poliția Argeș.

Bolidul de lux, un Mercedes de zeci de mii de euro, a fost imobilizat de polițiști, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Donaris 570×90