930×122 CAPRA 5

droguri

Percheziții la mai mulţi dealeri care vindeau droguri în Argeș!

La data de 25 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează 6 percheziții domiciliare în municipiul București, în două dosare, având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

 

În cele două cauze s-a reținut că, în cursul anului 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de mare risc, consumatorilor din județul Argeș și municipiul București.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești urmează să fie conduse, în vederea audierii, 3 persoane.

Acțiunile beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3