930×122 CAPRA 5

furt calificat

PERCHEZIȚII LA PROXENEȚI ÎN ARGEȘ

Percheziții la proxeneți în Argeș. Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş au făcut azi dimineață 7 percheziții domiciliare în comuna Bradu, în orașul Ștefănești și în municipiile Pitești și Alba Iulia, la locuinţele a două persoane bănuite de proxenetism și furt calificat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, pe parcursul acestui an, persoanele vizate ar fi constrâns două femei să practice prostituția.

De asemenea, în perioada iulie-octombrie 2019 suspecții ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale din Pitești, de unde ar fi furat bunuri și bani. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 100.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Șase persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Descinderile au avut loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și cu suportul de specialitate al D.O.S. – I.G.P.R. Biroul de presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, nu oferă detalii despre identitatea suspecților.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90