New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

PERCHEZIȚII MASIVE ÎN ARGEȘ

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române și sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fac la această oră 15 percheziţii domiciliare în judeţele Argeș (în municipiul Pitești și orașul Mioveni) și Ilfov şi în București.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Perchezițiile au loc într-un dosar penal de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comerţului cu piese auto şi accesorii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, persoanele bănuite ar fi înregistrat fictiv achiziţii de bunuri şi servicii, în valoare de aproximativ 3.300.000 de lei, de la societăţi comerciale cu comportament de tip “fantomă”, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale către stat.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Prejudiciul cauzat bugetului de stat s-ar ridica la 700.000 de lei, suma supusă procesului de spălare a banilor fiind de 1.300.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Sectorului 5 din Capitală.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la Inspectoratul Județean Argeş. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90