930×122 CAPRA 5

a1

PERCHEZIȚII. SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PE AUTOSTRADA PITEȘTI-BUCUREȘTI

Percheziții. Surpriză neplăcută pe autostrada Pitești-București. ”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 28 septembrie a.c., D.R., de 25 de ani, din comuna Mogoșoaia, județul Ilfov și D.M., de 20 de ani, din orașul Buftea, județul Ilfov ar fi sustras bunuri din autovehicule parcate în spații de servicii adiacente autostrăzii A1.

Pentru probarea activității infracționale, în data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Ilfov au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza comunei Mogoșoaia și a orașului Buftea, la locuințele celor în cauză.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

R.D. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca ambii bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș,

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90