930 x122 grota rece

beţi

PERICOL ÎN TRAFIC: BEŢI TURTĂ LA VOLAN!

Pericol în trafic: beţi turtă la volan! În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat 283 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 72.272 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi a retras 12 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Mai mulţi şoferi au fost depistaţi băuţi la volan, aceştia alegându-se cu dosare penale.

Astfel, poliţiştii din Mioveni au depistat un bărbat de 31 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe strada Ion Pillat din Mioveni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Șoselele din România se transformă! Apar noi marcaje rutiere

Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 47 de ani din comuna Morăreşti, care conducea un autoturism pe DJ 678A pe raza comunei Poienarii de Argeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fine, tot poliţiştii din Mioveni au depistat un bărbat de 41 de ani, din oraşul Mioveni, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3