930 x122 grota rece

colibasi

detinut1

NU VĂ DESCURCAȚI CU DESZĂPEZIREA? APELAȚI LA DEȚINUȚI!

În perioada 25–27 ianuarie peste 100 de persoane private de libertate din penitenciarul Colibaşi au participat la acţiuni de voluntariat în anumite localităţi din Argeş. Este vorba de lucrări de deszăpezire.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

Astfel, sâmbătă şi duminică un grup de 50 de persoane condamnate au ajutat la deszăpezire în oraşul Mioveni, iar duminică, la solicitarea Prefecturii, alți 15 deținuți au deszăpezit împrejurimile şi curtea interioară a Centrului de Diagnostic şi Tratament Piteşti.

Acţiunile de degajare a zăpezii continuă şi în prezent în Mioveni, acolo unde acţionează două grupuri a câte 25 de persoane încarcerate, în urma contractelor de voluntariat încheiate cu Primăria oraşului.

Citiți și: Trai de barosani pentru deținuți!
„În continuare penitenciarul Colibaşi îşi arată disponibilitatea de a ajuta, în funcţie de posibilităţi, autorităţile publice locale, prin punerea la dispoziţie în regim de voluntariat de persoane private de libertate. Cu ajutorul acestora s-ar putea interveni şi în zilele următoare la degajarea căilor de comunicaţii, la deblocarea căilor de acces în instituţii publice (instanţe de judecată, spitale, şcoli etc.) şi a altor spaţii afectate de ninsori”, se arată într-un comunicat al conducerii penitenciarului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90