Donaris 930 x 122

maserati

PITEȘTEAN, GOANĂ NEBUNĂ CU MASERATI PE STRADA NICOLAE DOBRIN

Piteștean, goană nebună cu Maserati pe strada Nicolae Dobrin. În condițiile în care viteza maximă admisă în localitate este de 50 de kilometri pe oră, un piteștean a condus un autoturism în municipiu cu nu mai puțin de 133 de kilometri pe oră.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Potrivit Poliției Argeș, Alexandru A., în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui Maserati, a fost înregistrat aseară de aparatul radar cu 133 de kilometri pe oră pe strada Nicolae Dobrin.

Tânărul șofer a fost amendat de polițiștii rutieri piteșteni cu 1.305 lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul auto, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Cu puține zile înainte, luni, 2 aprilie 2018, pe aceeași stradă Nicolae Dobrin a avut loc un accident mortal, accident în care a fost implicat un tânăr de 19 ani din Pitești, care a condus un BMW fără să aibă permis auto (subiectul pe larg, AICI). (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90