caldura

PITEŞTENII AU DATORII URIAŞE LA ÎNCĂLZIRE

SC Termo Calor Confort SA Piteşti, societatea care furnizează căldură şi apă caldă, are de recuperat sume importante de bani de la asociaţiile de proprietari.

Citiți și: Piteşti: Anunţ important de la Termo Calor

Conform unui raport al societăţii – subordonată Consiliului Local al municipiului – valoarea restanţelor asociaţiilor de proprietari se ridică la aproape 6.000.000 de lei! Este vorba atât de sume aferente facturilor curente emise, cât mai ales celor mai vechi de 90 de zile.

Pe de altă parte, SC Termo Calor Confort SA are de plată către furnizorii de gaze suma de 4.900.000 de lei, dar se poate achita cu greu de obligaţii în condiţiile în care populaţia, chiar dacă tariful pentru gigacalorie a scăzut, nu îşi plăteşte facturile. Aşa se face că salvarea societăţii vine de la Consiliul Local, care plăteşte lună de lună subvenţie, bani cu care se achită din facturile furnizorilor de gaze (în avans).

Citiți și: Val de căldură extremă: temperaturile vor depăși 40 de grade!

Conducerea societăţii ameninţă asociaţiile cu probleme că le va da în judecată pentru recuperarea sumelor restante, urmând să se treacă şi la executări silite.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441