EcoMoto 930×122

dosar penal

Pitești: A furat telefonul mobil unui copil de 12 ani și a fugit

Pitești: A furat telefonul mobil unui copil de 12 ani și a fugit.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că, unui copil i-a fost sustras telefonul mobil, de către un bărbat.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului și au constatat că unui minor, în vârstă de 12 ani, i-a fost sustras, fără a fi folosite acte de violență, telefonul mobil de către un bărbat, care ulterior a fugit într-o direcție necunoscută.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

În scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat de 22 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, bănuit de săvărșirea faptei, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activității infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv: Realitatea de Neamț

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3