New Profesional Consult 930 x 122

consiliul local pitești

Pitești: A început campania electorală pentru consilierii locali PNL și USR din CL

Unul dintre cele mai importante și spectaculoase obiective realizate în ultimii ani în Pitești, și anume Sala Polivalentă, nu va putea fi pus prea curând la dispoziția piteștenilor din cauza faptului că aleșii PNL și USR din Consiliul Local nu își înțeleg menirea și nu au un dialog în primul rând cu cei doi viceprimari care fac parte din aparatul Primăriei și care au salarii de mii de euro pe lună.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

Astfel, în ședința de ieri a Consiliului Local, proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții „Sală Polivalentă Municipiul Pitești (Amenajări exterioare, amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială, rețele exterioare)” a picat la vot, grație încăpățânării consilierilor PNL și USR din CL Pitești.

Alte detalii, AICI – Decizie şoc pentru Sala Polivalentă din Piteşti. Proiectul a picat!

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Tofan și Mihăilescu

Nu înțelegem nici atitudinea celor doi viceprimari – Gelu Tofan de la PNL și Mihai Mihăilescu de la USR, cei care pridideau să își facă poze la Sala Polivalentă, mândrindu-se cu această investiție, de parcă a fost făcută din buzunarul lor.

Primarul Gentea a explicat că vinerea trecută, colectivul de la fonduri europene din Primărie a înregistrat cereri de finanțare de 22 milioane euro pe PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării (4 unități de învățământ și 17 blocuri) și, pentru că au mai rămas bani și au putut fi reactualizate documentațiile pentru alte două unități de învățământ (un liceu și o grădiniță), a convocat o ședință în care a propus și alocarea de fonduri și pentru amenajările exterioare la Sala Polivalentă.

Suma inițială a scăzut

Cei doi viceprimari au fost prezenți zi de zi pe teren, chiar după spusele acestora, împreună cu proiectantul, suma rezultată din studiu a scăzut cu aproape 1 milion de lei, dar proiectul totuși a picat.

Majoritatea aleșilor locali ai PNL și USR nu au înțeles ce se face cu acești bani și au ales să se abțină de la vot.

Însă, în primul rând, viceprimarul Mihăilescu de la USR avea obligația să își informeze colegii din partid cu mersul lucrărilor și banii care sunt necesari pentru terminarea investiției.

Primarul Gentea s-a exprimat foarte clar cu privire la vicele Mihăilescu de la USR și vrea să îl „deposedeze” de toate atribuțiile delegate pe care acesta le are în cadrul Primăriei.

Așadar, tragem concluzia că deja a început campania electorală pentru consilierii locali PNL și USR.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Rodica spune:

    Cred ca voi nu va intelegeti menirea de ziaristi. Consilieri locali USR si PNL au fost informati despre acest proiect doar cu cateva ore inainte de vot. Nu poti vota o suma asa mare fara sa citesti, sa parcurgi proiectul sa sti pentru ce se dau bani. Si sa citesti 60 de pagini in doua ore e imposibil. Bravo lor ca au refuzat sa voteze ca orbii investitii din banii nostri ai Pitestenilor. Sala polivalenta a fost dezastru de la proiectare. s-au cheltuit bani in plus pentru un zid de sprijin, nu are locuri de parcare.

  • Cristian spune:

    Asta e știre? Sau propagandă politică? Eu știu că o știre prezintă fapte, nu „păreri”!

  • Joe de la scularie spune:

    Ați văzut sub farmecul lui Gentea sau la onorariile lui?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3