930×122 CAPRA 5

agresiuni sexuale

PITEȘTI: AGRESOR SEXUAL PRINS DE POLIȚIȘTI

UPDATE: Agresor sexual prins de polițiști. Judecătoaria Pitești a dispus măsura arestului la domiciliu în ceea îl privește pe bărbat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, bănuit de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și cu sprijinul polițiștilor de la Secția 1 din Pitești, l-au identificat pe S.M., de 26 de ani, din orașul argeșean Ștefănești, bănuit de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii octombrie a anului 2017, bărbatul „ar fi desfășurat activități cu caracter obscen pe raza municipiului Pitești față de o minoră de 15 ani.”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90