SPALATORIE MURAY  930×122

bătaie în stradă

Piteşti: Altercaţie între elevi, în stradă. Doi puştani s-au bătut pentru o fată

Altercaţie în stradă, în fața liceului Astra. În cursul zilei trecute, doi băieți cu vârste de aproximativ 16 ani au fost implicaţi într-o altercaţie care s-a „tranşat” la Secţia 3 Poliţie – Războieni.

Citiți și: „Primul Ghiozdan” pentru elevii din clasele pregătitoare din Argeș

Motivul scandalului ar fi fost o fată pentru care amândoi nutreau sentimente. Cei doi au început să se îmbrâncească şi să se înjure reciproc. Spiritele încinse au fost potolite de oamenii legii, care i-au preluat pe cei doi elevi certăreţi şi i-au condus la sediul Poliţiei pentru audieri.

În timpul discuţiilor, aceştia au încercat să nege conflictul, însă explicaţiile date de cei doi nu i-au convins pe agenţi. În final, minorii au fost amendaţi contravenţional, în baza Legii 61 / 1991, pentru provocare de scandal şi adresare de injurii. Ulterior, a fost anunţat şi Biroul de Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Argeş.

Citiți și: Lovitură pentru profesori! Nu vor mai putea face meditații cu unii elevi

P.S: Un martor ocular ne-a mai transmis că respectivii sunt elevi la liceu Astra. De asemenea, martorul care ne-a contactat pe adresa ePiteşti ne-a mai transmis că ar mai fi fost implicată o persoană, fapt infirmat de surse ePiteşti.

Vă reamintim, o scenă similară cu elevi de la Liceul Astra a mai avut loc tot în această lună, chiar în curtea unităţii de învăţământ (detalii, AICI: Tânăr bătut în curtea liceului „Astra”, fiindcă a luat apărarea unei fete).

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3