Donaris 930 x 122

bătaie în stradă

Piteşti: Altercaţie între elevi, în stradă. Doi puştani s-au bătut pentru o fată

Altercaţie în stradă, în fața liceului Astra. În cursul zilei trecute, doi băieți cu vârste de aproximativ 16 ani au fost implicaţi într-o altercaţie care s-a „tranşat” la Secţia 3 Poliţie – Războieni.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Motivul scandalului ar fi fost o fată pentru care amândoi nutreau sentimente. Cei doi au început să se îmbrâncească şi să se înjure reciproc. Spiritele încinse au fost potolite de oamenii legii, care i-au preluat pe cei doi elevi certăreţi şi i-au condus la sediul Poliţiei pentru audieri.

În timpul discuţiilor, aceştia au încercat să nege conflictul, însă explicaţiile date de cei doi nu i-au convins pe agenţi. În final, minorii au fost amendaţi contravenţional, în baza Legii 61 / 1991, pentru provocare de scandal şi adresare de injurii. Ulterior, a fost anunţat şi Biroul de Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Argeş.

Citiți și: La un pas de dramă! Autocar plin cu zeci de elevi, înghițit de flăcări!

P.S: Un martor ocular ne-a mai transmis că respectivii sunt elevi la liceu Astra. De asemenea, martorul care ne-a contactat pe adresa ePiteşti ne-a mai transmis că ar mai fi fost implicată o persoană, fapt infirmat de surse ePiteşti.

Vă reamintim, o scenă similară cu elevi de la Liceul Astra a mai avut loc tot în această lună, chiar în curtea unităţii de învăţământ (detalii, AICI: Tânăr bătut în curtea liceului „Astra”, fiindcă a luat apărarea unei fete).

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90