EcoMoto 930×122

afișe lipite

Pitești: Amendat cu 1.500 de lei pentru ”publicitate”

Pitești: Amendat cu 1.500 de lei pentru ”publicitate”

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Joi, o persoană a fost amendată cu 1.500 de lei de polițiștii locali după ce a fost prinsă lipind afișe publicitare pe mai mulți copaci în zona restaurantului Cornul Vânătorului din Pitești, deși nu deținea niciun document legal conform legislației în vigoare.

De asemenea, persoana în cauză a fost pusă ulterior să curețe zona.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

„Joi, 29.06.2023,  în jurul orei 11.00, polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal, Activități Comerciale și Protecția Mediului – Poliția Locală Pitești, au depistat o persoană care amplasa afișe publicitare pe vegetația existentă în zona străzii Nicolae Labiș – intersecție cu strada Trivale, respectiv zona restaurant Cornul Vânătorului, fără a deține niciun document legal conform legislației în vigoare.

Afișele erau amplasate atât pe copaci, cât și pe crengile acestora la o înălțime de câțiva metri, persoana în cauză deținând echipament în acest sens (autovehicul cu macara).

A fost aplicată sancțiune contravențională conform H.C.L. nr.283/2021 în valoare de 1500 lei și totodată, respectivului i s-a pus în vedere eliberarea domeniului public de afișe și respectarea normelor legale.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3