NOR CURIER 930X122

loc de joaca

Pitești. Amendați pentru nesimțirea pe care au avut-o!

Update: Pitești. Amendați pentru nesimțirea pe care au avut-o!

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Doi bărbați de 41 și, respectiv, 49 de ani, din Valea Mare Pravăț, sunt responsabili de mizeria de la locul de joacă de pe strada Mircea Eliade.

Poliția Locală, după publicarea materialului nostru, a verificat camerele de supraveghere. Cei doi fuseseră înregistrați.

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați

Din dispeceratul instituției, s-au transmis semnalementele indivizilor în teren.

„Au fost depistați de colegii mei în zonă și au fost sancționați cu câte 1.000 de lei. Cei doi au recunoscut ce au făcut cu o seară înainte la locul de joacă.

Le reamintim cetățenilor că avem în majoritatea locurilor de joacă din oraș camere de supravhegere care sunt monitorizate non-stop de polițiștii locali.

Nu tolerăm astfel de fapte! Trebuie să învățăm să fim civilzați și să avem grijă de orașul în care locuim”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al instituției, pentru publicația noastră.

Știrea inițială: Pitești. Mare nesimțire, mare: Loc de joacă plin cu mucuri de țigări și semințe

În noul loc de joacă din Nord, de pe strada Mircea Eliade, recent inaugurat, este o mizerie de nedescris.

Nici nu a fost bine inaugurat și deja însoțitori ai copiilor (cel mai probabil) au lăsat coji de semințe și mucuri de țigări peste tot, prin parc, dând dovadă de lipsa totală a educației.

Reamintim că recepția locului de joacă a avut loc la sfârșitul lunii mai și a fost dat spre folosință în stare impecabilă.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) AICI: – Spectaculos în Nord! Așa ceva nu mai există în Pitești!-

LIPSA EDUCAȚIEI, O PROBLEMĂ ÎN PITEȘTI

Nu este prima dată când oamenii dau dovadă de lipsă a educației.

Municipalitatea a trebuit să intervină de mai multe ori, în ultima perioadă, pentru astfel de cazuri.

Dintre acestea, reamintim două situații despre care publicația noastră a relatat, în urmă cu câteva săptămâni.

Prima se referă la furtul jardinierelor din zona Podului Viilor, unde municipalitatea a montat camere de supraveghere pentru a-i prinde pe făptași.

Detalii puteți re (citi) AICI: – Pitești. ,,Unii se distrează distrugând! Câtă poliție să plătești?”-

Iar în cel de-al doilea caz reamintim că cetățeni ai orașului au aruncat o mulțime de deșeuri chiar lângă noile containere îngropate din cartierul Trivale.

Lucrul acesta s-a întâmplat chiar dacă municipalitatea a asigurat personal care să învețe oamenii cum să utilizeze containerele noi.

Puteți re (citi) subiectul, pe larg, AICI: – Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd!

Revenind la parcul cu pricina, aparținătorii copiilor, care fumează în locurile de joacă, încalcă și legea.

Este total interzis să se fumeze în spațiile de joacă, lucru care se menționează și în regulamentele existente în parcuri.

 

Mai mult, mizeria lăsată în parcuri este și o dovadă de inconștiență!

Multe dintre deșeuri, chiștoacele sau cojile de semințe pot fi foarte periculoase, mai ales pentru copiii mici, care riscă să se sufoce dacă le ingerează.

Aceeași situație există și în alte parcuri ale orașului.

Locurile de joacă au fost mereu una dintre doleanțele părinților cu copii mici, din oraș.

Acum există, dar nu sunt apreciate, din păcate.

Ba mai mult, sunt chiar distruse.

Așadar, starea locurilor de joacă din oraș este decisă și de educația cetățenilor care, din câte se pare, lasă de dorit.

Eco moto 555×222

Comentarii

11 comentarii

  • vica spune:

    Cam asta e educatia livrata de profesorii buni doar sa ceara.Platim sute de mii de profesori cu eforturi mari de la buget ,ca sa ce?! Ca sa scoata generatii de copii ratati comportamental si functional. De fapt multi dintre asa numitii profesori habar nu au de ce si-au ales meseria asta.Si asta se vede in rezultate si cu toate astea ei se simt foarte confortabil.

  • HAUR, Putin și manele spune:

    Romania educata și manelizata

  • Eleonora spune:

    Ca să nu mai spunem că este la modă acum să se strângă bani pentru cadrele didactice de 1 și 8 Martie și să se depună pe un card care se oferă cadou acestora. Și de asemenea, să nu mai spunem ce autoturisme poți vedea în curțile școlilor sau parcărilor școlilor.Ce să învețe elevii și de la cine?

  • Vio spune:

    Bună seara!!! Cel mai important, EDUCAȚIA! Dar când însoțitorii lasă de dorit, ce pretenții avem de la copii? Vă rugăm să luați ATITUDINE ȘI SĂ MONTATI CAMERE DE SUPRAVEGHERE SI IN ALTE LOCURI DE JOACĂ!!!! VEZI locul de joacă din Găvana 3, bloc B4!!! NE LUPTĂM CU NESIMȚIREA ASTA DE 3ANi… Și atât!!! Cine ne aude???? Alooo!!! Primăria!! Alooo, POLIȚIA!!!

  • A spune:

    Educația se face in familie de obicei in primii ani de viața su este un proces continuu. Voi vreți sa facă școala ce nu fac părinții acasă ? Lași mizerie , esti gunoi !

  • A spune:

    “Moda cadourilor “ cine a inventat-o și cine o perpetuează ? Cumva părinții ? Dacă nu le mai dati , nici profesorii nu or sa mai aștepte cadouri ! Autoturismele elevilor sunt cumparate de părinții acestora nu de profesori .. sau nu ???!!!

  • sorin spune:

    Dar ceilalti din parc nu vad cand aia mananca seminte? De ce nu le atrage atentia,de ce nu suna la Pol. Locala?

  • Iacobescu aurelia spune:

    educația se face în familie, degeaba îi spune profesorul să nu arunce pe jos dacă el asta a văzut în familie ..

  • Chira Mădălina spune:

    Asta ține de cei 7 ani de acasă! Nu profesorii trebuie sa i învețe acest lucru. Părinții n au nici o vina??? Eu cred că părinții sunt vinovați pentru ce se întâmplă astăzi cu cei tineri.

  • Adm spune:

    Dacă vreți sa vedeți un sanctuar al bețivilor și drogații din Trivale ,veniți și vedeți „bodega”din fata blocului 12D, aici coșurile de gunoi sunt pline în fiecare seara cu sticle de băutură ,seringi,mucuri de țigări,iar pe jos semințe cat cuprinde.Spun acest lucru deoarece aceasta nenorocire de ciuperca a fost făcută de primărie acum câțiva ani,în prezent lăsată sa tulbure liniștea locatarilor prin înjurăturile,urletele și mizeria bețivilor și drogații care se aduna aici.Primaria e pasiva,nu o interesează de liniștea locatarilor,astfel ar desființa aceste focare pe care ei le-au făcut.Cinste lor pt. modul lor de a acționa în defavoarea noastră ,a cetățenilor ,care vor putina liniște și civilizatie.

  • Parpok spune:

    Din moment ce locurile de joaca sunt monitorizate permanent, de ce a fost nevoie sa faca cetatenii sesizare?
    Eu am sunat la politia comunitara pentru niste derbedei care faceau chef intr-un loc de joaca, iar politistii cand au vazut ca sunt multi, au facut cale intoarsa.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90