930 x122 grota rece

imagini intime

Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Polițiștii de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Citește și: Pitești. Se construiește o creșă nouă!

Citiți și: Accident cumplit în Argeș. Bărbat încarcerat, fetiță grav rănită. Ce spune Poliția

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 17-19 august, un tânăr de 24 de ani, din Pitești, ar fi șantajat un minor, cu divulgarea unor imagini video compromițătoare, cu scopul de a obține 5.000 de lei.

Reamintim că polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și l-au prins în flagrant pe bărbatul de 24 de ani deținând suma de 600 de lei, bani primiți de la minor.

Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI: – Percheziție în Pitești. Tânăr periculos, săltat după ce a făcut rău unui copil –

,,La data de 23 august a.c., acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura arestului preventiv.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/observatornews.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3