Eurial 930 x 122

imagini intime

Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Citiți și: S-a întâmplat lângă Pitești: Și-au lăsat mașinile în parcare și ce au găsit, șoc total

Polițiștii de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Citește și: Pitești. Se construiește o creșă nouă!

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 17-19 august, un tânăr de 24 de ani, din Pitești, ar fi șantajat un minor, cu divulgarea unor imagini video compromițătoare, cu scopul de a obține 5.000 de lei.

Reamintim că polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și l-au prins în flagrant pe bărbatul de 24 de ani deținând suma de 600 de lei, bani primiți de la minor.

Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI: – Percheziție în Pitești. Tânăr periculos, săltat după ce a făcut rău unui copil –

,,La data de 23 august a.c., acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura arestului preventiv.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/observatornews.ro

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90