NOR CURIER 930X122

barieră

Pitești: Anunț de ultimă oră cu privire la bariera de pe Lânăriei

Din 14 martie, adică de fix o săptămână, au început lucrările de modernizare a trecerii de cale ferată de pe strada Lânăriei, proiect mult dorit și extrem de așteptat de către piteșteni.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Zilnic, de la începutul lucrărilor, peste 30 de muncitori s-au aflat în teren.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Din cauza lucrărilor, traficul rutier s-a închis pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și sediul Distrigaz de pe strada mai sus menționată, cu excepția riveranilor de pe strada Lânăriei II.

Inițial, circulația pe acest tronson trebuia să fie reluată de astăzi, 21 martie.

În urmă cu puțin timp însă, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat că circulația rutieră va fi reluată miercuri, 23 martie.

Tot atunci, noua barieră de la Lânăriei va fi supusă primelor probe.

Edilul a făcut și vizite în teren să vadă cum decurg lucrările.

„Sunt foarte mulțumit de ritmul intens de lucru la bariera Lânăriei!

Încă două zile și vom da drumul circulației rutiere, închisă în acest moment pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și Distrigaz.

Peste 30 de muncitori sunt, de o săptămână, zilnic în teren.

Așa ar trebui să fie pe toate șantierele noastre!

În data de 23 martie, se va relua circulația rutieră și vor începe probele, măsurătorile senzoriale pentru corelarea automată și eficientă a barierei cu tranzitul peste calea ferată, așa încât timpul de așteptare, în funcție de graficul de deplasare al trenurilor, să fie cât mai redus.

Cert este că bariera va coborî automat în momentul în care trenul va fi la distanță de 1 km de trecerea la nivel cu calea ferată și se va ridica imediat după trecerea ultimului vagon!

În maximum patru luni, bariera va fi perfect funcțională!

După zeci de ani de așteptare, sperăm să avem un trafic civilizat.”, a scris edilul Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Cetățean spune:

    4 luni calibrarea senzorilor?
    Nu e centrală nucleară.

  • Ionuț spune:

    Made în România ! 4 luni să calibrezi niște senzori,ha !

  • Bogdan spune:

    Si pasarela promisa de 30 de ani cand se va construi? In alti 50 de ani?

  • Ghita spune:

    Dar ce vă grăbiți așa cu pasarela? La noi se lucrează cu 2 viteze: deloc și pe loc.
    Ăștia nu au fost în stare să pună o barieră decât în 32 de ani de la Revoluție, dar să mai facă și o pasarela. Cine, tov. primar actual?

  • Sorin spune:

    Cata dreptate are Mult iubitul conducător, el speră multe ,probabil speră si sa dispară o instituție care mănâncă degeaba bani plătitorilor de taxe si impozite, numită politia locala ,probabil speră să avem și străzi bune in oras ,el speră si NOI PLATIM,POROPO NU A SPUS CE FACE TAIE PAMBLICA ,SAU ISI TAIE ATA LA DESCHIDERE.

  • Dobrescu Aurelian spune:

    Oare aceste lucrări de reabilitare nu sunt în sarcina CFR, senzorii și bariera din aceasta zona cred ar trebuie sa fie realizate din fondurile Ministerului Transporturilor și nu ale Primăriei. Asa ca d-l primar ar trebui sa se îngrijească mai mut de zona străzilor Brâncoveanu, Sf Vineri și Kogălniceanu, pentru fluidizarea traficului. Sunt ferm convins ca nu știe unde sunt aceste străzi în municipiul pe care-l păstorește, dar poate pana la finalul mandatului afla. Ar putea face locuri de parcare eficiente în zona comerciala Brâncoveanu și Sf Vineri. Am speranța că cei care vor citi aceste rânduri au sa-l informeze pe d-l primar de ceea ce-și doresc locuitorii orașului și poate reușește și dansul sa cunoască aceasta zona destul de importanta a municipiului Pitești.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90