NOR CURIER 930X122

bebelusi

Pitești. Anunțul zilei de la Spitalul Județean de Urgență!

Opt copii s-au născut de Crăciun la maternitatea Spitalului Județean Pitești. Cinci dintre micuți s-au născut prin cezariană. Toți bebelușii sunt perfect sănătoși.

Citiți și: Medic de SUPER TOP, șef la ATI din „Județean”! A profesat în Marea Britanie

Cristina Cazacu (foto), purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Pitești, transmite:

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

„Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar… o viață. 8 femei au devenit mame de Crăciun, la Pitești. Pruncii născuți în primele două zile de sărbătoare au adus lacrimi de fericire.

8 bebeluși, 4 fetițe și 4 băieței, au venit pe lume de Crăciun, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP).

La SJUP au fost înregistrate, duminică, 5 nașteri. Cea mai curajoasă a fost o fetiță al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la două minute după ora 6. Au urmat-o, în aceeași zi, 4 bebeluși, un băiețel și alte 3 fetițe. Cel mai mic cântărea la naștere 2900 de grame, iar cel mai mare 3480 de grame. Luni, 3 băieți, de 3620, 4000 și 3000 de grame, s-au născut în cadrul maternității Spitalului Județean.

Mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în spital vor merge acasă înainte de Anul Nou.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90