New Profesional Consult 930 x 122

parcare

Pitești: Au început lucrările la parcarea de la Sala Polivalentă

Astăzi au început lucrările de amenajare a parcării pe strada Basarabiei, în zona Sălii Polivalente Pitești Arena.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Edilul Piteștiului, Cristian Gentea, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini din timpul lucrărilor.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Sala va avea 210 spații de parcare, împreună cu locurile de parcare din subteranul clădirii.

În interiorul Sălii Polivalente, lucrările sunt terminate. La exterior urmează să fie finalizată și procedura pentru lucrările de amenajare exterioară și aducerea la starea inițială a terenului.

Edilul Gentea a purtat deja discuții organizatorice cu privire la competițiile care vor avea loc la Sala Polivalentă din Pitești.

O primă competiție este deja programată pentru luna noiembrie, perioada 10-12 noiembrie. Este vorba despre competiții de arte marțiale, respectiv organizarea Naționalului de Karate.

Lucrările la Sala Polivalentă din Pitești au început în luna iunie 2020.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Mona spune:

    200 de locuri de parcare, la o sală cu o capacitate de 5000 de locuri. Și te mai și lauzi, cât de tare ești. De fapt, el e cel mai tare din parcare!

  • Cristi spune:

    Vrei să rezolvi o prostie , cu una și mai mare , la disperare. Faci o parcare minusculă peste stradă , fără să vorbești cu locatari din zonă ca și cum nu ar exista. Dar banii cheltuiți aiurea, cine e vinovat , cine va plăti, e vreun interes pe zona asta?

  • Maria spune:

    O sa mai avem pista de biciclete pe care ne-au desființat-o ? Tare mult as vrea sa știu….

  • Ghiță spune:

    Autocarele echipelor, ale suporterilor, mașinile celor care vin la sală , ambulanțele, jandarmii , c-așa e la meci, unde parchează domnule primar? Ne arătați tot pe Facebook locul, sau săpați în altă parte, mai la vale. Sunteți rușinea țării, o să apăreți la știri cu cazemata asta fără nicio logică. Bani mulți risipiți, dar poate o să plătească cineva circul ăsta ieftin. Faceți bă prostii pe banii voștri, nu pe banii noștri.

  • Costel spune:

    Eu recomand ca toți locatarii din Pitești, de nu au unde parca, sa parcheze pe carosabil pe strada unde stă Nea Gentuță.

  • Catalin spune:

    Vorba aia : aici sunt banii dumneavoastră…

  • Iordachescu Emil spune:

    Dar noi nu putem sa venim cu autobuzul ? Cate locuri de parcare sa facă, 5000 ? Suntem incredibil i !

  • Viorel Gancea ARN spune:

    As propune consiliului local sa lase libere parcarile in afara competitiilor spoetive, iar cand va fi nevoie pentru eke, sa se anunte cu o zi inainte. Asa, suntem chit si cu vecinii din zona.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90