930 x122 grota rece

decedat

Piteşti: Bărbat căzut ca secerat. A murit în stradă

Un bărbat a căzut în stradă şi nu s-a mai ridicat. Tragicul eveniment a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 10. Trecătorii din zona „Bere” – magazin Rodali, l-au văzut pe om la pământ şi au solicitat o ambulanţă.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

A intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul. Ulterior, trupul neînsufleţit a fost transferat în maşina IML care l-a transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul avea o vârstă de aproximativ 70 de ani.

Citiți și: Pitești. Nenorocire în Găvana! Găsit fără suflare

 

 

„A fost găsit în stop cardio-respirator, în loc public. A fost resuscitat, fără succes. Cauza exactă a decesului nu este cunoscută”, ne-a transmis Luminiţa Paul (foto), directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • DR.NEAGU-SAJ ARGES spune:

    Bună ziua. Vreau sa va informez ca este vorba despre o doamnă de 70 ani gasita in SCR care ulterior a decedat.La locul solicitarii au fost 2 echipaje SAJ, initial cu asistent dupa care s-a trimis echipaj cu medic.(Dispecerat SAJ)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90