930X122 MAIA

bloc

PITEȘTI: BLOCURI PESTE BLOCURI

Piteşti: Blocuri peste blocuri. Piaţa imobiliară din Piteşti a cunoscut în ultimii ani o relansare, după criza din 2009.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Aşa se face că proiectele imobiliare au apărut ca ciupercile după ploaie, zeci de noi şantiere pentru blocuri şi case fiind aprobate de către Primărie. Pentru unele dintre aceste construcţii sunt sesizări ale cetăţenilor care nu sunt de acord cu ele (cum ar fi în centru, în spatele Bazarului „Gheorghe Lazăr”, sau pe strada Mircea Eliade (detalii, AICI).

Cu toate acestea, dezvoltatorii imobiliari îşi văd nestingheriţi de treabă.

Citiți și: Ireal! Și-a construit o vilă pe un bloc cu opt etaje!

Şi uite aşa, în ultima şedinţă a Consiliului Local a fost aprobat un nou proiect imobiliar. De această dată, este vorba despre construcţia unui bloc cu patru etaje pe strada Episcop Grigorie Leu în zona numerelor 2 şi 2A. Toate avizele necesare au fost acordate.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90