930X122 MAIA

rata de infectare in pitesti

Pitești: Creștere explozivă a ratei de infectare. Autoritățile – în ședință de urgență, în zi de duminică

Pitești: Creșterea explozivă a ratei de infectare a băgat în ședință autoritățile, în zi de duminică.

Citiți și: Județul Argeș, surpriză de proporții în „lupta” cu virusul

Potrivit datelor centralizate de DSP Argeș, incidența în municipiu, calculată pe ultimele 14 zile, este acum de 6,53/1.000 de locuitori.

 

Citiți și: Ultima oră: Municipiul Piteşti, la un pas de ieşirea din zona roşie. Întreaga listă se „subţiază”

 

Vă reamintim, ieri era de 6,09/1.000 de locuitori, iar la începutul săptămânii de doar 4,48/1.000 de locuitori. Iar la începutul lunii, în Pitești se înregistra o rată de infectare de 3,41/1.000 de locuitori. Iată, în 10 zile, numărul aproape că s-a dublat!

La această oră, autoritățile s-au reunit într-o ședință de urgență a CJSU care, inițial, era programată pentru luni, 11 octombrie.

Se iau în calcul mai multe măsuri privind restricțiile, dar și alocarea de resurse suplimentare pentru bolnavii de COVID.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

 • Adriana spune:

  Faceti ceva si cu scolile.. nu se poate sa ii expunem atat de mult pe copii in fata acestei variante mult mai grave a virusului. Cine invata si e constiincios, se descurca si in online !

 • Ionescu spune:

  Păi nu au țipat toți imbecilii că nu mai vor școală on-line???

 • Flory spune:

  Faceți ceva cu școlile…nu se poate să expunem atât de mult pe copii în fața acestei variante mult mai grave a virusului .Cine învață și e conștiincios ,înțelege și online.

 • Rozalia spune:

  Daca functionau o perioada online scolile ca si facultatile nu se ajungea la o rata de infectare asa mare. Un copil care vrea sa invete se descurca foarte bine si online.

570 X 90 POSADA 3