930×122 CAPRA 5

rata de infectare in pitesti

Pitești: Creștere explozivă a ratei de infectare. Autoritățile – în ședință de urgență, în zi de duminică

Pitești: Creșterea explozivă a ratei de infectare a băgat în ședință autoritățile, în zi de duminică.

Citiți și: Județul Argeș, surpriză de proporții în „lupta” cu virusul

Potrivit datelor centralizate de DSP Argeș, incidența în municipiu, calculată pe ultimele 14 zile, este acum de 6,53/1.000 de locuitori.

 

Citiți și: Ultima oră: Municipiul Piteşti, la un pas de ieşirea din zona roşie. Întreaga listă se „subţiază”

 

Vă reamintim, ieri era de 6,09/1.000 de locuitori, iar la începutul săptămânii de doar 4,48/1.000 de locuitori. Iar la începutul lunii, în Pitești se înregistra o rată de infectare de 3,41/1.000 de locuitori. Iată, în 10 zile, numărul aproape că s-a dublat!

La această oră, autoritățile s-au reunit într-o ședință de urgență a CJSU care, inițial, era programată pentru luni, 11 octombrie.

Se iau în calcul mai multe măsuri privind restricțiile, dar și alocarea de resurse suplimentare pentru bolnavii de COVID.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Adriana spune:

    Faceti ceva si cu scolile.. nu se poate sa ii expunem atat de mult pe copii in fata acestei variante mult mai grave a virusului. Cine invata si e constiincios, se descurca si in online !

  • Ionescu spune:

    Păi nu au țipat toți imbecilii că nu mai vor școală on-line???

  • Flory spune:

    Faceți ceva cu școlile…nu se poate să expunem atât de mult pe copii în fața acestei variante mult mai grave a virusului .Cine învață și e conștiincios ,înțelege și online.

  • Rozalia spune:

    Daca functionau o perioada online scolile ca si facultatile nu se ajungea la o rata de infectare asa mare. Un copil care vrea sa invete se descurca foarte bine si online.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA