rata de infectare in pitesti

Pitești: Creștere explozivă a ratei de infectare. Autoritățile – în ședință de urgență, în zi de duminică

Pitești: Creșterea explozivă a ratei de infectare a băgat în ședință autoritățile, în zi de duminică.

Citiți și: DSP Argeş a publicat noul raport privind ratele de infectare în localităţi

Potrivit datelor centralizate de DSP Argeș, incidența în municipiu, calculată pe ultimele 14 zile, este acum de 6,53/1.000 de locuitori.

 

Citiți și: CJSU Argeș: La noapte, de la ora 0:00, intră în vigoare noile restricții. Toate localitățile, AICI

 

Vă reamintim, ieri era de 6,09/1.000 de locuitori, iar la începutul săptămânii de doar 4,48/1.000 de locuitori. Iar la începutul lunii, în Pitești se înregistra o rată de infectare de 3,41/1.000 de locuitori. Iată, în 10 zile, numărul aproape că s-a dublat!

La această oră, autoritățile s-au reunit într-o ședință de urgență a CJSU care, inițial, era programată pentru luni, 11 octombrie.

Se iau în calcul mai multe măsuri privind restricțiile, dar și alocarea de resurse suplimentare pentru bolnavii de COVID.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

4 comentarii

 • Adriana spune:

  Faceti ceva si cu scolile.. nu se poate sa ii expunem atat de mult pe copii in fata acestei variante mult mai grave a virusului. Cine invata si e constiincios, se descurca si in online !

 • Ionescu spune:

  Păi nu au țipat toți imbecilii că nu mai vor școală on-line???

 • Flory spune:

  Faceți ceva cu școlile…nu se poate să expunem atât de mult pe copii în fața acestei variante mult mai grave a virusului .Cine învață și e conștiincios ,înțelege și online.

 • Rozalia spune:

  Daca functionau o perioada online scolile ca si facultatile nu se ajungea la o rata de infectare asa mare. Un copil care vrea sa invete se descurca foarte bine si online.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441