coronavirus

Coadă de ambulanţe cu pacienţi suspecţi în Piteşti

Coadă de ambulanţe cu pacienţi suspecţi de Covid în Piteşti.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 24 octombrie

Imagini surprinse cu puţin timp în urmă, lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Mai multe ambulanţe care transportă pacienţi suspecţi de COVID sau confirmaţi pozitiv aşteaptă la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU).

Numărul de noi cazuri a explodat în ultimele două săptămâni, iar cele mai multe cazuri grave sunt ale unor persoane care nu s-au vaccinat, spun medicii.

Citiți și: Video: Colac de salvare aruncat de europeni. Au sosit medicamente pentru pacienţii gravi

Luminiţa Paul, şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, atrage atenţia şi asupra faptului că inclusiv persoanele vaccinate se pot infecta sau încep să se reinfecteze.

 

 

Virusul nu ocoleşte pe nimeni, însă diferenţa o poate face vaccinul care oferă protecţie în special împotriva formelor grave.

Totul coroborat cu măsurile individuale de protecţie pe care fiecare le are la îndemână, poate însemna diferenţa între a ocupa un loc pe scaun la birou (sau pe canapea, acasă) şi un loc pe patul de ATI.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Lumi spune:

    Cum ar fii sa fie si in Romania
    Test coronavirus gratis ?

    Sau macar la un pret rezonabil?

    Si cum ar fii sa fie populatia mai bine informata despre vaccin?


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441