EcoMoto 930×122

coronavirus

Coadă de ambulanţe cu pacienţi suspecţi în Piteşti

Coadă de ambulanţe cu pacienţi suspecţi de Covid în Piteşti.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Imagini surprinse cu puţin timp în urmă, lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Mai multe ambulanţe care transportă pacienţi suspecţi de COVID sau confirmaţi pozitiv aşteaptă la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU).

Numărul de noi cazuri a explodat în ultimele două săptămâni, iar cele mai multe cazuri grave sunt ale unor persoane care nu s-au vaccinat, spun medicii.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Luminiţa Paul, şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, atrage atenţia şi asupra faptului că inclusiv persoanele vaccinate se pot infecta sau încep să se reinfecteze.

 

 

Virusul nu ocoleşte pe nimeni, însă diferenţa o poate face vaccinul care oferă protecţie în special împotriva formelor grave.

Totul coroborat cu măsurile individuale de protecţie pe care fiecare le are la îndemână, poate însemna diferenţa între a ocupa un loc pe scaun la birou (sau pe canapea, acasă) şi un loc pe patul de ATI.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Lumi spune:

    Cum ar fii sa fie si in Romania
    Test coronavirus gratis ?

    Sau macar la un pret rezonabil?

    Si cum ar fii sa fie populatia mai bine informata despre vaccin?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90