Donaris 930 x 122

rata de infectare in pitesti

Rata de infectare în Piteşti, 11 octombrie. Topul localităţilor afectate

Rata de infectare în Piteşti, 11 octombrie. Topul localităţilor afectate.

Citiți și: Județul Argeș, surpriză de proporții în „lupta” cu virusul

Potrivit raportului DSP Argeş, incidenţa în municipiul Piteşti, calculată pe ultimele 14 zile, este acum de 6,81/1.000 de locuitori. În 19 localităţi din Argeş sunt înregistrate cazuri de peste 6 la mie, iar în cinci dintre acestea incidenţa a depăşit 7,5/1.000.

 

Citiți și: Ultima oră: Municipiul Piteşti, la un pas de ieşirea din zona roşie. Întreaga listă se „subţiază”

 

În alte 41 de localităţi, rata de infectare este cuprinsă între 3 şi 6 la mie.

 

 

REAMINTIM, POTRIVIT ULTIMEI HOTĂRÂRI CJSU:

Carantină de weekend între orele 20.00-05.00: Stolnici, Ungheni, Băbana, Teiu, Pitești, Mioveni, Ștefănești, Băiculești, Bascov;

Carantină săptămânală între orele 20.00-05.00: Poienarii de Argeș, Râca, Bradu, Rociu, Suseni, Albeștii de Muscel, Oarja.

Perioada de carantinare este de minim 14 zile, în funcție de evoluția incidenței.

În timpul carantinei de weekend, de noapte, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 20,00-5,00, iar în timpul carantinei săptămânale, de noapte, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în toate zilele săptămânii, în intervalul orar 20,00-5,00.

Măsurile privind deplasarea în localitățile carantinate nu se aplică persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic sau a certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID 19.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90