930×122 CAPRA 5

centru

Pitești. Cursă nebună cu mașina prin Centru! „Ajungem pe Facebook!”

Pitești. Cursă nebună cu mașina prin Centru! „Ajungem pe Facebook!”

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Filmare scandaloasă, apărută în mediul online, în această zi, pe un grup de Facebook din Pitești.

După toate probabilitățile, mai mulți tineri „distrați”, s-au filmat într-o mașină care este condusă haotic pe strada Armand Călinescu din Centrul Piteștiului.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

O precizare foarte importantă: filmarea a apărut în această zi în spatiul virtual, însă, nu există dovezi, deocamdată, că ar fi făcută seara trecută.

Cu siguranță Poliția Argeș se va sesiza din oficiu și poate verifica camerele video din zonă care sunt monitorizare în permanență de Poliția Locală Pitești.

Șoferul, poate fi amendat, cel puțin, pentru conducere agresivă!

Revenind la imagini, observăm că, șoferul conduce cu viteză. Face slalom printre celelalte mașini din trafic și trece cu viteză prin intersecția de la Muzeul Județean Argeș.

În spatele clădirii fostului sediu Romtelecom pierde controlul mașinii și face un drift, intorcându-se cu autoturismul în mijlocul șoselei.

Imaginile VIDEO sunt scandaloase și conțin limbaj licențios, nerecomandat minorilor! 🔞

 

Pitești. Cursă nebună cu mașina prin Centru! „Ajungem pe Facebook!”

Comportament degradant și periculos al unor tineri fără minte, cel mai probabil sub influența unor substanțe interzise, care puteau foarte bine să producă în cel mai fericit caz, un accident!

Așteptăm reacția Poliției Argeș care, ca de fiacare dată, își face datoria față de piteșteni, ajutată și de Poliția Locală Pitești.

Sursă video: Facebook/Pitesti, orasul meu

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3